Felhasználói vélemények, a 21 napos online tanfolyamról

Először is szeretném megköszönni, az eddigi rugalmas együttműködést, mely az időgazdálkodási tanfolyammal vette kezdetét, és remélem, még nagyon sok évig kitart. Csak megerősíteni tudom azon eddigi tapasztalatokat, hogy az időgazdálkodás anyagilag is mérhető hatása, néhány hónap múlva fejti ki igazán áldásos hatását. Én, aki sohasem tudtam beosztani, megszervezni munkáimat, mára elértem, hogy vasárnaponként, már nem kell dolgoznom és hét közben is jut idő, pl. sportra, vagy egyéb nem a munkámhoz kötődő dolgokra. Beruháztam egy „komolyabb” határidőnaplóba, és összehangoltam a telefonommal és a számítógépemmel. Így pl. nem felejtettem el egyetlen találkozómat sem, sőt a fél év alatt, legalább 5000 km-el kevesebbet kellett utaznom a jobb szervezés miatt.

Fejes János
Elektrodoki

Tanfolyamra jelentkezés >>>

A tanfolyam rávilágított néhány olyan fontos kérdésre, ami eddig nem merült fel bennem a saját időgazdálkodásom kiépítése során. Segített helyrerakni azokat az elemeket amire már eddig magam is rájöttem, ill. körvonalazott egy olyan rendszert, amiben érdemes hosszú távon gondolkodni, dolgozni.
A tanfolyam anyaga érthető, gyakorlatias, és nap mint nap motiváló volt, szépen egymásra épültek a leckék. Köszönöm a lehetőséget, és ezzel együtt a "kedvencek" közé került a www.idogazdalkodas.com lap is :).

Hőgye István
Bundy Hűtéstechnikai Kft.

Ne hagyd ki ezt a lehetőséget!

Sikerült a "nemszeretem" feladataimmal végeznem, sokkal jobban képben vagyok, hogy milyen feladatok várnak rám, és jóleső érzés elkészülni az aznapra kitűzött feladatokkal.
Nagyon hasznos volt a tanfolyam, örülök, hogy sikerült időt szakítanom rá, azóta tényleg sokkal több időm van. A módszerek ténylegesen alkalmazhatóak és hasznosak a saját és a céges "életem" szervezésében.

Szabó Sándor
Diral Bt.

Egy hónap alatt megtérülő befektetés. Jelentkezz a tanfolyamra!

A 21 napos tanfolyam valóban tökéletes megoldás az életünk, munkánk pozitív irányban történő megváltoztatásának alapjaihoz.
A változás nyilván nem 21 nap alatt következik be, de a dolgaimat sem ennyi idő alatt toltam el. Apró változások már most is tapasztalhatóak, annyi mindenképpen, hogy mivel a megtanult módszernek köszönhetően a fejemet többé nem kell információ tárolóként használni, sokkal több mindenre vagyok képes odafigyelni és nem utolsó sorban lényegesen szélesebb körben.

Bár el kell, hogy mondjam az első komolyabb lecke (5-6.) után a fejem a méhkaptárhoz hasonlított a leginkább, de szép lassan körvonalazódni látszott minden feladatom. Ma már az elmaradott dolgaim sem üldöznek, nyilvántartásba véve várnak a sorukra.
Az elsődleges célom a saját hatékonyságom javítása és egy kicsivel több szabadidő megteremtése melynek megvalósítása – hála és millió köszönet érte Győzőnek- ma már nem tűnik lehetetlennek.

Némethné Takács Ildikó
V+N Kft.

Ne maradj le a 21 napos időgazdálkodás tanfolyamról!

Nagyon jónak tartom. Én azt hittem, hogy az időbeosztás "professzora" vagyok, és rájöttem, hogy tanfolyamot kell ahoz is végeznem, hogy a "segédmunkása" legyek.

Dirda László
Bonus Hungary Kft.

Jelentkezz Te is a 21 napos tanfolyamra!

Alaphelyzet
Kb. két hónapja vettem egy PDA-t. Három érdekes funkció volt benne, amit úgy éreztem tudok majd használni életem rendszerezésére.

Jegyzetek (Notes), Feladatok (Tasks), Naptár (Calendar)

Ebből a Feladatokat és a Naptárt használom, mert ezeket könnyű a PC-vel szinkronizálni.

Nos a gép egy ideig felszabadított. Úgy éreztem uralom a feladatokat és rendben megy minden, de kb két hete egyáltalán nem használom, rengeteg feladat gyűlt fel a feladatlistán és a Naptár is kezdett betelni olyan dolgokkal, amit napról napra húzgáltam át (átütemezés). A szerkezet tartalma elkezdett nyomasztani...

Szemléletváltás
Most a rendszer alapjainak birtokában áttekintve a tartalmat a következőre jöttem rá:

A feladatlistába vegyesen kerültek projektek, mappák! és feladatok. Pedig ennek csak a következő feladatokat szabad tartalmaznia!!!

A naptárba nem csak konkrét időponthoz tartozó feladatok kerültek!

Következtetés
Bármely idő és élet szervező eszköz (filofax, pda) önmagában, rendszer nélkül nem tud hatékony lenni, sőt akár újabb probléma forrása lehet. A PDA rövid távon segített, de mivel nem volt végiggondolva hogy mire is akarom pontosan használni és nem volt mögötte rendszer, így egy idő után besült.

Horváth Balázs
WiseGroup Informatika

Megéri jelentkezned, csak nyerhetsz!

Hasznos volt a tanfolyam, szemléletváltozást adott. De mint ahogy kiemeli, a feladatot mindenkinek magának kell elvégeznie, ez csak egy eszköz hozzá. Jó keret, amit azonban mindenkinek kellő fantáziával önmagára kell szabnia. És naponta használni!!

Görög Sándor
Görög Bt.

Nyugodtabb vagyok, hogy átlátom a feladataimat.

Amikor elkezdtem a kurzust, számos időgazdálkodás tréning után, leginkább arra voltam kiváncsi, mi újat tud még mondani. A felvezető rész, a korábbi mailek arról meg tudtak győzni, hogy a leges-legfontosabb napi problémákat (félbeszakítás, befejezetlen dolgok energiarabló jellege stb.) jól ismeri, aki írt ezekről.
Először elkettyentem amiatt, hogy kőkeményen meg kell dolgoznom érte. Ma már kifejezetten jól esik, ha végiggondolom, mi mindent tudtam azóta elvégezni.
Az, ami másnap rám vár, korábban stresszelt, most inkább érdekel, hogyan oldom majd meg.
Több az energiám, a restanciákra lelkifurdalás helyett bizakodva gondolok. milyen jó,hogy az is rendben lesz majd.
Ja, és az irodámban is nagy rend van.

Máthé Judit
Melrose Place kft.

Jelentkezés a 21 napos tanfolyamra!

Ha rágondoltam, hogy dolgoznom kell, már elment a kedvem, mert azt sem tudtam mihez kezdjek, olyan sok lezáratlan feladat várt rám, plussz a naponta érkező feladatok. Sok időm ment el azzal, hogy kiválasszam melyikkel is kezdjem.
Az időgazdálkodás tanfolyam sokat segített valódi rendet kialakítani a látszat rend helyett, főleg az információk és a feladatok, a naptár és a következő feladatok szétválasztásával.
Ezt a tudást iskolai tananyag részévé kellene tenni. Az életvezetésében is hasznosítható. Segít a tervszerűségben, a célok elérésének kézbentartásában, szemléletváltást okoz jó értelemben.

Zsenili
CYBERCOMP Bt.

Minél előbb kezded, annál több időd lesz. Jelentkezz most!

Régen érett már bennem a gondolat, s szükség is sürgetett, hogy fejlődő vállalkozásom ügyeit hatékonyabban tudjam intézni.
A tanfolyam anyaga rendszerezte eddigi ismereteimet, és módszertani segítséget, konkrét eszközöket adott a kezembe.

Köszönöm a lehetőséget!
Már belekezdtem a megvalósításba is. Az első lépések nehezek, de világos a cél! Idő magamra, s szeretteimre!

A legjobbakat! Szép napot!

Királyhegyi László
Sport-Komplex Bt.