Kulcs a hatékonysághoz

Eleged van abból, hogy a munkatársaid nem úgy dolgoznak, ahogy szeretnéd?

Nem érted, hogy miért nem készülnek el időre a feladatok?

Szeretnél végre Te is időben hazamenni?

Ha a "Kulcs a hatékonysághoz" című könyv alapján átalakítod a munkavégzésedet, akkor a következő 3 hét hosszútávon komoly változásokat fog elindítani mind a személyes, mind a céges hatékonyságodban!

Mit fog történni a könyv hatására?

  • A munkád szervezettebb, hatékonyabb lesz
  • Azzal fogsz foglalkozni, ami előre viszi a céljaidat és nem a "tűzoltással"
  • Megváltoztathatod a kommunikációdat munkatársaiddal, partnereiddel

Ez nem egy hagyományos ismeretterjesztő könyv. Ebből nem a száraz elméletet kapod meg, arra van nagyon sok jó könyv, csak kérdés, hogy mennyit tudsz belőlük hasznosítani.

Ez az anyag a 21 napos időgazdálkodás tréning gyakorlati anyaga. Természetesen tartalmazza azokat az elméleti alapokat, melyek nélkül nem tudsz elindulni, de a lényege egy számodra is megvalósítható időgazdálkodási rendszer kialakítása. Az anyag 20 oldalnyi azonnal hasznosítható mellékletet (tervezési segédletek, ellenőrző listák, ...) is tartalmaz.

Nézd meg a tartalomjegyzéket!

A könyv 21 egymásra épülő leckén keresztül segít téged abban, hogy személyre szabottan tudd kialakítani a saját rendszeredet. Természetesen nem állítom, hogy a könyv elolvasása után másnap már szervezetten fogsz dolgozni, hatalmasat nő a hatékonyságod. Sajnos ez egy hosszabb folyamat, egyéntől és az eddigi szokásaidtól függően ez egy néhány hónapos fejlődés eredménye lesz.

Emiatt ezt a könyvet egy kicsit máshogy kell "olvasnod", mint más könyveket. Először olvasd végig, majd kezd el újra, úgy hogy minden nap csak egy fejezetet olvasol el és az abban levő feladatok segítségével lépésről lépésre kialakítod a saját rendszeredet.

Az anyag egyedi abban a tekintetben is, hogy nem mindenkinek kíván megoldást nyújtani (ami általában csalódáshoz vezet), hanem kifejezetten vezetők, vállalkozók számára készült. Így, ha Te nem vezetőként, menedzserként dolgozol egy cégnél, vagy nincs saját vállalkozásod, akkor nem ajánlom neked ezt a könyvet, mivel radikális hatékonyság növekedést elsősorban vezetők esetében ad ez a megoldás.


A könyv 2017. Július 31-ig 40% kedvezménnyel vásárolható meg.
időgazdálkodás könyv

Tudásanyag díja: 14 900 Ft+áfa helyett most 8 900 Ft+áfa

Üresen hagyható, ha nem különbözik a számlázási címtől