Minden nap gyakorlom és élvezem az időgazdálkodás előnyeit


10 vezetőből 9 időhiánnyal küzd.

Mi az oka, hogy a nap végén legtöbbször úgy érezzük, hogy nem végeztünk el mindent amit szerettünk volna?

Ezen gondolkoztam egy májusi fárasztó, de mégsem túl hatékony munkanap végén a megmaradt feladataim fölött görnyedve. Úgy éreztem, mindent beleadtam, de mégsem sikerült hiánytalanul végeznem. Tudtam, hogy ez így nem mehet tovább.

Valamit változtatnom kell!

Informatikus lévén elkezdtem a számítógépemben összeírni azokat a dolgokat, melyek tényleg fontosak és a közeljövőben el kell végeznem, majd rendszereztem őket. Végiggondoltam hogy mit csinálok rosszul, hiszen 10-14 órát dolgozom, mégsem érek a végére.
Elolvastam az Interneten minden fellelhető anyagot, a hatékony időgazdálkodással kapcsolatban. Beszélgettem hasonló problémákkal küzdő cégvezető ismerőseimmel. Szép lassan kezdett feltűnni a fény az alagút végén.

Sikerült magam számára olyan gyakorlatias módszereket kidolgoznom, melyekkel sokkal hatékonyabban tudtam dolgozni. Kollégáimmal elkészíttettem egy szoftvert is mely segíti a napi munkámat, amit így sikerült leszorítani 6-8 órára. Sőt hetente 1 napot már mással is tölthettem.
Végre a hobbimmal is foglalkozhattam.
Úgy tudtam kikapcsolódni, hogy tudtam, a dolgok jól működnek.


Cégvezető, vállalkozó, ismerőseim kérdezgettek:

"- Hogy csinálod?"

Elmagyaráztam a módszeremet, hátha segít nekik is.
És megtörtént amire nem is gondoltam. Sorra telefonáltak és köszönetet mondtak a segítségért. Ők is arról számoltak be, hogy napi néhány órával kevesebb idő alatt végeznek. Ekkor döbbentem rá, hogy a módszer amit kidolgoztam nemcsak hogy működik, hanem átadható másoknak is, így más vezetők is lényegesen több időhöz juthatnak. Nekiálltam tehát leírni és még finomítani amit már ismerőseim, és én is sikeresen alkalmazok.

Elsősorban a gyakorlatra koncentráltam, hiszen nem doktorálni akartam a témából, hanem a saját életemet jobbá tenni, több szabad időt, nyugodtabb és tervezettebb munkát.
Cégvezető ismerőseim kérésére és segítségével összeállítottam egy rendkívül gyakorlatias módszertant, mellyel valóban sikerült radikálisan csökkenteni a munkaidőmet amellett, hogy a céget is jobban tudom vezetni, hiszen marad időm a valódi vezetői feladatokra. Ezt a módszertant szeretném most megosztani veled is.

Ha feliratkozol díjmentes hírlevelemre, hetente megosztom veled azokat a gyakorlatias módszereket, melyek segítettek számomra egy élvezhető életet kialakítani. Hetente 1 db hírlevelet küldök, péntek délelőtt 10-12 óra között.


Érdekel a titkom? Szeretnéd, akár már ma megismerni?


Minden ember, minden vállalkozás más, ezért ma már nem működnek a konzerv megoldások. Ezt felismerve készítettünk számodra, egy személyre szabható megoldást, mely tartalmaz egy 21 napos online tanfolyamot, egy VIP fórumot és folyamatos személyes konzultációs lehetőséget.
A tanfolyam alatt folyamatosan foglalkozunk az egyéni igényeiddel, kérdéseiddel. A 21 nap alatt megismersz egy komplett módszertant, melyet a következő hónapokban (szintén a segítségünk mellett) tudsz elsajátítani.

És ez még mind semmi. Készítettünk egy a módszertanra épülő, üzleti szervező alkalmazást, mellyel könnyedén átszervezheted a vállalkozásodat, annak érdekében, hogy az lényegesen hatékonyabban működjön. Így végre nem Te leszel a vállalkozásért, hanem a vállalkozás szolgál Téged.

Ha érdekel a titkom, ha szeretnéd Te is úgy átalakítani az életed, a vállalkozásod, hogy abban élvezettel dolgozz és ne napi 10-14 órát, hanem mondjuk ennek a felét, akkor jelentkezz a tanfolyamra, még ma! A tanfolyamot így már holnap elkezdheted.

Tanfolyamra jelentkezés >>>

Háttér

Végül röviden szeretnék a személyes és céges hátteremről beszélni.
Nem véletlen, hogy néha többes számban írtam, hiszen a módszertan kidolgozásában és tesztelésében, valamint szoftverek fejlesztésében nagy segítségemre voltak kollégáim.

1996-ban 2 év magánvállalkozás után alapítottam az Infocentrum Szoftver Stúdiót, mely elsősorban szoftver fejlesztéssel, internetes alkalmazások készítésével foglalkozik. Számlázó programunk mára az egyik legnépszerűbb windows alapú ügyviteli program lett.

Egy évre rá 1997-ben pedig létrehoztam a Hicomm Üzleti Kommunikációs Kft-t, amely cég szoftveres és üzletviteli tanácsadással, illetve webáruházak üzemeltetésével foglalkozik.
Legutóbbi komolyabb munkánk a magyarországi Ingyen Szállítás Nap és Zöld Hétfő eseménysorozat megszervezése volt.

Mindkét cég már több mint 14 éve zökkenőmentesen üzemel. Magam látom el mindkét cégben az ügyvezetői teendőket, így nap mint nap találkozok a vezetők időgazdálkodási problémáival a saját tapasztalatomon keresztül is.
A két cég vezetése hamar szükségessé tette számomra, hogy különböző rendszereket és módszereket használjak, egyrészt a kollégáim munkájának koordinálására, másrészt a személyes időbeosztásom kezelésére.

Az időgazdálkodás és a cégszervezés egy idő után már hobbimmá is vált, így nagyon sok módszert, rendszert és eszközt kipróbáltam, amivel a munkám hatékonyságát növelni tudtam.
Egy idő után eldöntöttem, hogy nem kísérletezgetek tovább, nem csapongok a módszerek között, hanem megpróbálom gyakorlatias szemszögből nézve kimazsolázni a könnyen használható és nagy eredményeket hozó elemeket. Ezekből pedig egy új módszert összeállítani.

Természetesen a módszert a mai napig finomítom, de már nem kell újra és újra felépítenem azt, mivel kikristályosodott egy stabil alap.

Kinek szól az időgazdálkodás szolgáltatásunk?

Mondhatnánk, hogy mindenkinek, hiszen egy háztartás vezetésében vagy egy asszisztens munkájában is jelentősen növelhető a hatékonyság. De ezt nem mondjuk, mivel a módszertanunkat speciálisan vezetők számára optimalizáltuk. Így ők sokkal többet tudnak profitálni a mi módszertanunkból, mint egy másik általánosabb módszertanból.
Ajánljuk a módszertant és a köré épített szolgáltatásokat, eszközöket:

  • kis-közepes vállalkozások vezetőinek
  • magánvállalkozóknak
  • közepes méretű cégek menedzsereinek

Miért érdemes regisztrálnod?

  • A bejegyzésekhez tartozó gyakorlatokat csak regisztrált tagok láthatják.
  • Elsőként fogsz értesülni a módszertanról. Az előnyeit te használhatod ki először.
  • Díjmentes hírlevélben minden héten körüljárok egy fontos témát és konkrét gyakorlatot is adok a hatékonyságod javításához.
  • Létrehoztunk egy zárt körű fórumot, közösségi helyet. Ahol a tagok egymással megoszthatják tapasztalataikat, sikereiket, feltehetik kérdéseiket.

Kockázatok?

  • A regisztráció semmilyen kötelezettséget nem jelent, sem vásárlásra, sem egyéb más dologra nem kötelez.
  • Az adataidat bizalmasan kezeljük, nem adjuk ki harmadik félnek.
  • A regisztráció bármikor megszüntethető. Minden e-mail alján lesz egy leiratkozás link.

Hírlevélre jelentkezés:

Felhasználói adatok
Az írásjelek a pont, a kötőjel, az aláhúzás és a szóköz kivételével nem megengedettek.
Egy működő email cím. A rendszer minden levelet erre a címre fog küldeni. Az email cím nem jelenik meg nyilvánosan, és csak új jelszó kérése során, vagy értesítő szolgáltatások igénybevétele esetén érkezik rá email üzenet.
Hírlevél
Alap hírlevél
Speciális időgazdálkodást és céges információáramlást segítő rendszer.
Egyéni profil
Valós név. Levelezésben a megszólításra használt. A mező tartalma nem nyilvános.