Vállalkozás reboot - gyakorlati útmutató


Ezzel a gyakorlattal két legyet üthetsz egy csapásra. Egyrészt feltárod azokat a vágyaidat, alapelveidet, melyek helyes irányba állíthatják a vállalkozásodat, másrészt pedig, kapsz egy rövidtávú cselekvési tervet, melynek segítségével lezárhatod a jelenleg égető feladataidat, így utat nyitva a valós fejlődés irányába.

Fontos!

  • Ez a gyakorlat csak rólad szól.
  • Bármit leírhatsz, ezt senkinek nem kell odaadnod.
  • Ne gondolkozz azon, hogy családod, barátaid mit szólnak, ezekhez a dolgokhoz (vágyakhoz, tervekhez).
  • Ez egy személyes brainstorming. Ne gondolkodj azon, első körben, hogy mi az ami ebből megvalósítható. Engedd szárnyalni a gondolataidat, a fantáziádat. Arra figyelj csak, hogy amikor eszedbe jut egy ötlet, az milyen érzéseket kelt benned. Ha pozitívakat, akkor írd le, ha negatívat, akkor ereszd el, nem ez lesz amire vágysz.

Ha eddig még nem csináltad meg egyik az időgazdálkodás oldalon levő gyakorlatot sem, akkor is azt mondom, hogy ezt csináld meg!

A letölthető könyvben pontos útmutatást kapsz, hogyan kell végezned ezt a gyakorlatot. Nem lesz egyszerű és szükséged lesz néhány óra teljesen kommunikáció mentes, nyugodt légkörre.
Csak akkor állj neki ennek a gyakorlatnak, ha ezt meg tudod teremteni.

A könyvben ezen kívül sok értékes információt is találsz. Például elárulom, hogy mi az egyik legnagyobb vállalkozói hiba. Lehet, hogy csak ez a fejezet segít abban, hogy a céljaid a későbbiekben jobban megvalósuljanak.


Vállalkozás reboot pdf letöltése